Hallo allemaal,

Wij willen ons graag even voorstellen.

Wij zijn Jason, Angella en Storm!

En wij wonen sinds mei 2017 aan de Tsjerkebuorren (kerkbuurt) in de prachtige oude oorspronkelijke dorpskern van EASTEREIN. In het voormalige schoolgebouw en later dorpshuis “Us Gebou” uit 1874. Na een totale renovatie hopen wij jou te mogen ontvangen in onze nieuwe B&B: LOKAAL 1 Friesland.

Wij houden van reizen en mensen ontmoeten. Bijkomend geluk was dat het werk van Jason ons op vele mooie plaatsen in de wereld heeft gebracht. En ons de mogelijkheid heeft gegeven om vele culturen en landen van dichtbij te hebben mogen leren kennen.

Maar na 10 jaar was het echt tijd om op Nederlandse bodem terug te keren. We wilde niet terug naar onze geboortegrond. Buiten leven met wind, water en de zee in de buurt. Weidse gezichten. Een andere (Nederlandse) cultuur? Een mooi authentiek Nederlands dorp waar je als kind lekker op straat kan spelen en te voet naar school kan, dat leek ons wel wat.

Nederlands dorp trouwens? We vielen voor het mooie Friese dorp EASTEREIN.

En na zoveel lieve vrienden te hebben mogen ontvangen in onze toenmalige (t)huizen in het buitenland was het een wens van Angella om een B&B te beginnen. Mooie kans gelijk om onze eigen reis en overnachtingservaringen om te zetten in een stoere, industriƫle en praktische B&B. Gezellig bij ons thuis, maar toch op jezelf in een apart gedeelte. Alleen of met vrienden. Zo zouden wij het ook willen.

Overigens ziet de inrichting van ons huis er niet anders uit. Dit is waar we van houden! En misschien zie je dat wel. Want wij zijn open, eerlijk en direct ingesteld. Een vraag is er om gesteld te worden. Een wens om in vervulling te gaan. Maar hoe kan het ook anders met Angella als “Brabantse” en Jason als “Rotterdammer”. Mooie combi! Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. Of niet. Jij bepaalt!

Wij voelen ons inmiddels thuis hier.
Nu is het aan ons de beurt om jou hier thuis te laten voelen!

Oant sjen!

Jason, Angella en Storm

Nederlands